Kačko moc děkuju za odpověď a taky odpovím. Chci zkusit rodit s epidurálem, protože nechci znovu zažívat to co při prvním produ. Rodila jsem v nemocnici, která se specializuje na přirozené porody, takže i kdyby jste je na kolenou prosila, nedají vám proti bolesti nic.Spoustu maminek to preferuje a já je velice obdivuji, já na to nejsem dost odolná. Zkusila jsem to, přežila to,ale toť vše.Své první dítě jsem rodila 13 hodin, měla jsem velice silné křížové bolesti a nepomáhalo mi prostě nic - masáž, míč, zavěšení ani teplá koupel či sprcha. Je pravda, že tato bolest ihned po narození mimíska je zapomenutá, ale já ji prostě znovu absolvovat nechci.Nezavrhuji přirozené porody, jsou jistě úžasné a skvělé pro dítě, ale pro mě to není.Já ještě k tomu rodila celou noc, takže jsem byla i dost unavená a to mi zrovna moc nepřidalo. Ke konci porodu už jsem porodní asistentku přímo nenáviděla- ona byla skvělá, milá, pořád mě s úsměvem a trpělivě uklidňovala, vše vysvětlovala, ale já v tu dobu ji brala jako největší čarodejnici na světě kvůli které musím trpět jak zvíře a která nechce pomoc. Než abych se dokázala soustředit a těšit z toho, že přichází na svět moje krásné dítě, myslela jsem jen na to jak nejrychleji umřít, jen abych to měla už za sebou. Jsem velice flegmatický a trpělivý člověk, ale v těch bolestech jsem se měnila v psychopatickou hysterku. A to již opravdu nechci zažít.Možná jsem vůči dítěti sobecká, ale je to můj názor.
Předchozí