Rodila jsem zatím dvakrát - před jedenácti lety v Ústavu o péči pro matku a dítě (tam už nikdy více, i když dnes to tam bude možná vypadat jinak...) a v srpnu 2007 na Bulovce. Nutno říct, že CAP již neexistuje, ale i tak je Bulovka obecně hodnocena jako jedna z nejlepších porodnic co do přístupu k rodičkám a moje zkušenosti s tím plně korespondují :)
Nyní čekám třetího potomka, narodit se má v říjnu 2008. Co do registrace - registrace do porodnice na Bulovce je nutná, ale narozdíl od jiných porodnic není příliš významné, jak brzy se rodička zaregistruje (ve většině porodnic - hlavně tedy Apolinář, Podolí či Motol - chtějí registraci už při obdržení těhotenského průkazu!). Mně bylo telefonicky řečeno, že se mám přijít zaregistrovat kolem 20 týdne těhotenství :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.