Mila Katerino, sdilime podobny osud. Moje prvni holcicka se take narodila v Nemecku. Bylo to nadherne tehotenstvi a nadherny (byt tezky) porod. Nikdy na tu dobu nezapomenu a prave proto budu vzdy povazovat Nemecko za muj druhy domov, i kdyz uz zijeme v jine zemi. Podruhe jsem otehotnela DOMA v Cechach. Velmi podobne. Kdyz jsem zacala krvacet a volala pohotovost, mi lekar sdelil, ze mam zustat doma a dalsi den vyhledat sveho lekare. Kaceni pro ceske lekare pravdepodobne nic neznamena. Druhy den v CENTRU PRO PECI O MATKU A DITE (Jak ironicke!!!) na me lekarka rvala neco v tom smyslu, ze nechape proc rvu (vzdyt jsem jen prisla o me nenarozene detatko) kdyz mam doma zdrave dite. Byli velice zli, bezcitni a ja se z teto zkusenosti nikdy nevzpamatuji. Ma druha dcera se narodila ve spojenych statech. S mym porodem v Nemecku to take nemuzu srovnavat, ale vim, ze nikdy, nikdy neprivedu sve dalsi dite na svet v teto zemi...v Cesku. Marcela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.