Ahoj Beato, Třinec taky bere od 34. týdne, když je to dřív musí se do Ostravy. Nemají tam vybavení pro tak malé miminka. Jinak já jsem rodila v prosinci 2007, porod byl skvělý, taky chválím doktory a sestřičky na porodním a gynekologii vůbec. Byla jsem moc spokojená. Doktoři jsou pečliví, vše vysvětlí a sestřičky jsou super. Jen novorozenecké a poporodní oddělení nic moc. Bohužel. Byla jsem prvorodička a informací bylo málo. Dokonce i alternativní metodu krmení vysvětlují špatně. Já jsem se rozkojila až 3. týdny po porodu a to jen díky tomu co jsem se dočetla na internetu. Jinak všem těhulkám hodně štěstí. Držím palce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.