Ahojte nastávající maminky,chci se sváma podělit o mé dva porody na slovanech ještě-dnes Lochotín.
První dceru jsem porodila 28.5.2004 vyvolávaným porodem z důvodu těh.cukrovky...V 8 ráno mi podali tabletku,začali por.bolesti,mírné!!Říkala jsem si,tohle je porod?To zvládnu
celý den až do 18 hodiny jsem prožila opravdu jen šimrání v bříšku,až kolem 18hod. mi praskla voda...potom už bolesti byly horší a malá se mi narodila v 19hod...přístup doktorů,sester během porodu skvělý!!!Když mě po porodu chytla doktorka za ruku,dodala mi hroznou energii,pocit bezpečí,i po tom vyčerpání..
Druhou holčičku jsem porodila 11.5.2007 opět vyvolávaným porodem kvůli těh.cukrovce.V 9 mi podali tabletku,moc nezabrala,tak v půl 11 na druhou...v 11 jsem už cítila velké bolesti...říkala jsem si to není možný takhle rychle...chvilku jsem strávila ve sprše,pak jsem si šla lehnout,bylo mi jen jako hodně špatně..paní která rodila semnou zavolala na por.asistenku,viděla mě a hned jsme běžěly do boxu-porodního
)))ve 12.30 se mi malá narodila.Opět skvělý sestry,doktoři a to že meli teda narváno,bylo nás tam jak much
tak přístup úžasný.Moje zkušenosti s oddělením šestinedělí také supr...asi jsem chytla při obou porodů a pobytu v porodnici dobrou náladu doktorů a sester.Chválím i dětské sestry...pomohly byly ochotné a poradily s čímkoliv s úsměvem na tváři i v noci.Takže jen samá chvála!!!!!