Mulačovku mohu jedině pochválit. Od začátku kdy jsem tam přišla se o mně sestry i doktor perfektně starali. K dispozici jsem po celých 11 hodin porodu měla koutek s míčem, ripstolem, žíněnkou. Manžel byl celou dobu se mnou. Po porodu jsem ležela ještě 2 hodiny na sále. Po převozu na pokoj mi přivezli i malou.Pokud si požádáte, nechají miminko i na sále celé 2 hodiny. Sestry z pediatrie mi psychicky moc pomohly, protože malá ode mne nechtěla pít. Díky jim se vše po 3 dnech spravilo. Příští porod bych zase určitě absolvovala na Mulačovce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.