Tak já jsem v porodnici F-M rodila v dubnu 07,také jsem nedůvěřovala naší havířovské nemocnici a podle mě nevýhodou této porodnice je to,že je o ni velký zájem a proto nestíhají...Já jsem měla ještě štěstí, že jsem tam nastoupila když nebyla přeplněná, byla jsem tam však 8 dní a po třech dnech byla totálně narvaná, maminky ležely na gynekologii, kde to jen šlo...Tím pádem sestry nestíhaly utěšovat miminka...Můj porod byl poměrně těžký, nastupovala jsem na vyvolání v pondělí a porodila až ve čtvrtek, a to vyvolání od té doby probíhalo denně, takže se na mě "vystřídalo" asi 7 doktorů, často přemýšlím nad tím jestli i jinde by mě nechali tak dlouho trápit, stejně na poslední chvíli mluvili o císaři,protože malému začal slábnout monitor neustálými stahy způsobenými vyvoláním. Ale k doktorům jinak nemůžu říct nic špatného, všichni vypadali jako odborníci, byli milí a snažili se mi to vysvětlit...U porodu jedna hrozná starší sestra, která mi po tolikahodinovém vyčerpání u porodu říkala, že nemám vzdychat apod... Jinak ostatní sestry milé, no 100% to asi je málokdy, ale jestli tam půjdu rodit ještě podruhé, to zvážím