Po přečtení vašeho příspěvku jsem měla pocit, že jste téměř do detailu psala o mém porodu v Mostec.porodnici, sice v roce 1997, ale stejně jako vy, ani já nevěřím, že se Mostec.porodnice od té doby změnila.
Mám 7 letého syna a až teď jsem psychicky připravená na další těhotenství, porod. Budu-li znovu rodit, tak v Mostě to nebude. Ale abych neházela jen špínu na Most.porodnici, mohu jen mírně pochválit a to opravdu jen mírně, že na JIP se tehdy mému synkovi dostalo péče výborné, ovšem jen když jsem důsledně dohlížela co by bylo potřeba (tam bylo plen a krásných dupaček na převlečení plno-o to bylo horší překvapení, když jsme přešli z JIP do dětského odd.).
Nejsem žádná citlivka, ale co jsem tehdy zažila mě prostě ani dnes nenechává klidnou. Nebo byli lékaři a sestry neschopní proto, že bylo venku krásně a oni se tam "otravovali" s maminami a miminky? Byl totiž krásný červen. Ať tak či onak, je to jejich práce a nebaví-li je, ať to raději nedělají.
Teď doufám, že moje rodina tak nelidské zacházení a neinformovanost jako v Most.porodnici už nikdy nezažije.
A pro nastávající maminky? Jednu velkou radu....nenechte se odbýt, buďte klidně drzé, ozvěte se při porodu, ....není nic horšího, než si v koutku tiše stěžovat, plakat a pak může být moc pozdě na cokoliv....
Předchozí