Plat tvuj manzel jako lekar $400 mesicne? To nejsou platy moc vysoke. Ja se pokusim pretransferovat se svoji soucasnou praci (DHL), ale prave me zajima, jake je tam pracovni prostredi, jaci jsou lide apod. Ze je vysoka nezamestnanost je mi jasne, tak uvidim, zda se mi podari dostat praci. Takze ale mit chuvu neni drahe? A kvalita universit je dobra? Premyslela jsem o moznosti studovat MBA, zda se mi to tam velice levne (pokud nevyjde ta prace). A co se tyce obchodu s potravinama, je velky vyber? je tam dostatek evropskych potravin? Take chceme nakoupit veskery nabytek pro miminko radeji v Americe, ale predpokladam, ze tam je bez problemu take vsechno, ne? je to drazssi nebo naopak levnejsi? Omlouvam se, za tolik dotazu
. To vis, moc lidi neznam, co zili v JAR. Co je treba dobre mit a na co mam byt opatrna, abychom se vyhli nejakym neprijemnostem jako je okradeni, prepadeni apod.? Jako nechodit nebo nejezdit nikde v noci je mi jasne. Ale musim se treba bat pres den sama s ditetem do obchodu? Moc dekuju.