| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem

Tak v den terminu jsem mela nastup do nemocnice z duvodu ze ponda byl KP.Podle UZ u me Dr.tak i pri prijmu mel mali odhadovanou vahu maximalne do 3300g tudiz jsem se stale ptala na prirozeny porod jelikoz to byl uz muj 3 byli jedine radi.Po vysetreni me prijmuli na ryzikovku.Jelikoz mam jiz 2 deticky moc se mi to nelibilo a chtel ajsem podepsat reverz a jit domu Protoze nechteli vyvolavat jen me tam drzeli ze pri je ryskantni kdyz je mimi KP a nahodou praskne voda tak pri hrozi nejaka infekce nevim.Pristup personalu v poho jen jedna docela nesympaticka hodne silna sestricka.jinak si nemuzu stezovat.Dr mi poradne vysvetlil ryzika porodu KP a po dlouhem uvazeni jsem rano pri vizite rekla ze bych byla radci pro cisarsky rez ale s epiduralem.napred me upozornil ze to nemusi byt jeste ten den.a asi za 2 hodinky prisel ze to bude jeste dnes ve 14 hodin.Zacala dieta priprava.Na sal jsem si musela dojit sama hezky po svich.byla jsem z toho docela vyjukana kolik lidi tam pobihalo tak jsem se jen tak tise zeptala proc se to vsechno dela a sestra mi rekla ze kvuli me kdyz chci epidural tak se to musi(musim dodat ze do posledni chvile jsem nevedela ze bude epidural protoze Dr mi tvrdil ze to kady neumi a ze nevi kdo bude slouzit)no nakonec jsem se dockala.zacali opichavat asi za 40 minut byl mali venku bylo to fakt super i doktori byli docela vtipni takze na toto si nemuzu stezovat nakonec me vezli na sestinedeli decka sestra mi akorat v jizde zdelila maliho vahu 3750g a rekla ze jsem se rozhodla dobre.Dojela jsem na JIP sestricky ochotny asi po 6 hodinach jsem mohla i telefonovat maliho mi taky vozili na kojo.cesta z JIPU na pokoj byla trochu narocnejsi nez jsem ocekavala ve sprse se mi udelalo spatne sestry nevahali vzali vozik a sup semnou na pokoj fakt super oproti teplicim se to rozhodne srovnat neda tady to je nadhera a jestli bude jeste jedno mimi tak rodit urcite v UL a ne v TP tam mam porody 2 a ten druhej diky personalu fakt hruza

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.