Milá paní Pavlo.-)
je mi líto,ze máte také spatné zkusenosti,uz jen proto,ze já se pripravuju také rodit u nás v Moste.
Ale chtela bych vám podekovat za mírnou pochvalu a za to,ze jste na nás dohlízela,jinak se totiz o deti nestaráme:-)Jen tam sedíme,pijeme kafe,kecáme s doktorama a pobíráme vysoký plat.Na detech a jejich osudu nám samozrejme nezálezí,proto jsme si tu práci vybrali a deláme tam:-)A uz vubec ne v cervnu,protoze to venku svítí slunícko a to nejsme schopné radit maminkám a hodne nás to otravuje:-)
Po prectení takovýhle rádku mám opravdu chut s touhle nárocnou prací seknout,ne proto,ze by me to nebavilo,ale proto,ze to nikdo nedokáze ocenit,nevidí,ze stojíme 12 hodin na nohou,nekdy si nedojdem ani na wc,nestacíme se najíst,a osudy miminek si odnásíme domu.........Nekdy se nám dostane podekování,prijdou se na nás maminky podívat i s dítetem a pochlubit se jak pekne roste a to je to,proc zde zustáváme-vidíme,ze nase práce má smysl.Mluvím o novorozenecké JIPce,to ze jste mela spatné zázitky u porodu,je mi opravdu líto,ale to vás neopravnuje k tomu,aby jste zde vinila celé detské oddelení,ani nevíte jak se me to dotklo.......s pozdravem Kamila
Předchozí