Nesouhlasím s Grainne... nemyslím si, že by bylo lepší krátké setkání s otcem než "cpát dítě jednou za dva týdny na víkend cizí ženě která o to nestojí". Otec mých dětí je snad právoplatný rodič, ne? Takže by se měl tak nějak starat o děti stejným dílem jako já... a to že jsme se rozvedli? No to na věci rodičovství nic nemění. Já mám obrovské štěstí v této otázce... můj exmanžel narozdíl od většiny rozvedených mužů své děti nejenom miluje, ale snaží se s nimi stýkat co to jde (víkend jednou za dva týdny je pro mě směšná záležitost). A co si o tom myslí jeho přítelkyně ho tak nějak nezajímá... protože nejdůležitější na světě jsou pro něj JEHO DĚTI... a pro mě udělá naprosto cokoli... a pokaždé když mě vidí, tak se ptá, co potřebuji, co by pro mě mohl udělat... protože dle jeho slov "nejsem obyčejná ženská, jsem matka jeho dětí" Jo.. nechtěla bych být v pozici jeho současné přítelkyně... ale ona přece věděla, že si namlouvá chlapa s dětma... takže s tím kočička musela počítat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.