Tak tedy protože jsem žena a měla bych "trpět", vykašlu se na výběr porodnice? Zdaleka ne všechny příspěvky na tomto fóru se zabývají pohodlím maminek, hodně se mluví o dětech... a koneckonců, co je špatného vyžadovat péči odpovídající standardům Evropy 21. století? Já trpět nechci, pokud mě něco bude bolet, vydržím to, ale nejhorší mi připadá, když se někdo vyžívá ve své roli "ženy trpitelky a oběti" to pak můžou jít rodit na pole jak to bylo kdysi a asi je to "přirozené" L.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.