Ahojte nastávající maminky,i já jsem před šesti týdny byla a rozhodovala se,kde porodím.Doma máme již dva syny,takže zkušenosti s porodnicemi mám.Nakonec jsem se rozhodla pro porodnici v Přerově,i proto,že můj ošetřující lékař je primář Studený.Byl tu jediný problém a to vzálenost-cca 80km.Ale když přišly porodní bolesti,vyrazili jsme.Dojeli jsme tak tak,ale pro opravdu profesionální a hlavně lidský přístup jsem pod vedením pana primáře porodila dcerku.I když mi hrozil císařský řez,pan primář nepanikařil,ale v klidu počkal a to se nám vyplatilo-porodila jsem sama.Dále bych chtěla ocenit opravdu skvělý,pro mě až nečekaný zájem sestřiček na zdejším oddělení.Kdykoliv byly po ruce,ochotně poradily,pomohly-s tímto jsem se v jiné porodnici nesetkala.Opravdu jim chci ještě jednou poděkovat a popřát spoustu takhle spokojených maminek.Mé obrovské dík si zaslouží celý lékařský a sesterský tým.Porodnici v Přerově všem doporučuji.Neměnila bych,a kdyby přišlo nějaké další-jedině Přerov-vím o čem píšu,věřte mi.
Předchozí