Tak 26.2. 08 se nam narodil v Nachode krasnej chlapecek, jmenuje se Daniel a mel 53 cm a neuveritelnych 4 765 g, coz mi jako prvorodicce v mych 21 letech dalo docela zabrat
ale Vsichni kolem me byli uzasni, celou dobu se o me starala p.a. Hanka Mackova a byla fakt uzasna. Taky moc dekuju p.doktorce Bratove, ktera me rodila, protoze se s nasim obrikem asi chudak pekne nadrela
V noci v 1 h mi s prvni kontrakci praskla voda, ve dve jsme dorazili do nemocnice a rodila jsem v 13:39. Kolem 11 h jsem si nechala pichnout epidural, a musim usoudit, ze bez nej bych asi byla odsouzena s tak velkym mimcem na cisare. Kontrakce mi sice utlumil jen mirne, ale tu dobu mezi nimi jsem si mohla uzasne odpocinout. Sice trval na muj vkus jen kratce, ale diky bohu za nej
Prosla jsem si snad vsemi moznymi procedurami co se kolem porodu daji absolvovat, klystyr, holeni, cevkovani, transfuze, nasrtih, epidural... A navis, jelikoz Danda mel obvod hlavicky 38 cm, tak se mi rozjela stydka spona, na niz mi musi pichat obden injekce, protoze jsem se nemohla druhy den ani postavit a zbytek pobytu v nemocnici sel pohyb jen o berlich. Ale jak rikam, vsichni kolem me byli uzasni. taky musim jeste strasne moc podekovat sestrickam z detskeho, diky kterym jsem se rozkojila, protoze se mi diky injekcim a narkoze (2 tydny po porodu mi jeste museli delat revizi delohy, protoze neodesla cela placenta) a antibiotikum temer ztratilo mleko. Nastesti p. doktorku Bratovou napadlo poslat me pro radu na porodnici za sestrickami a diky bohu uz zase kojime a maly nam konecne prospiva
Urcite byla volba nachodske porodnice spravna a priste pujdu urcite zase sem. Prostredi je taky super a jak rikam, personal nema chybu...Jeste jednou dekuju moc!!! L.H.