Udivuje me,ze vás nikdo neinformoval jak je na tom vás syn,obvykle kdyz se zena probere z narkozy,prijde za ní detský lékar a vse jí rekne-stala se chyba,za kterou nemohu.Já tady nejsem kvuli tomu,abych vám vyvracela vase zázitky,spatné zkusenosti,ale jen jsem se zastala nás sester.Taky chápu,ze to musel být pro vás sok,a byla jste víc citlivá na jakékoliv chování nás vsech,bohuzel cas se nedá vrátit a vám zustane spatná zkusenost.Ten starsí doktor,byl urcite bývalý primár Mendl-jedna z kapacit-bohuzel odesel jiz do duchodu.Sama jsem zvedavá,co tu budu lícit já,az budu po porodu,a verte mi,ze na sále me neznají,i kdyz jsem destká sestra,protoze v soucasné dobe pracuji na JIP pro vetsí deti,s novorozeneckým JIPem,deláme kolecka.Jen me proste mrzí,kdyz nekdo nadává a hází vsechny do jednoho pytle.Já byla pred vánocemi na laparoskopii na gyn.A,vsichni mi ríkali,jak hrozné sestry tam jsou apod.,muzu vám ríct,ze me dohánely k slzám svojí pécí,starostlivostí,po operaci nás pravidelne chodily kontrolovat,ptaly se zda neco nepotrebujem......nekoho to otravovalo,ale chodily i v noci a jak se mi to siklo,kdyz jsem se nemohla natáhnout pro pití a chodila za mnou sestra a dávala mí pít.Proste jsem byla spokojená a kdyz jsem sla domu,tak se vsichni divili,ze jsem spokojená,ze se mi tam "líbilo".Tím chci ríct,ze kdyby se tam vyskytla nepríjemná sestra,tak nikde nebudu ríkat-sestry tam byly nepríjemné,ale jedna sestra byla nepríjemná.Já uz se v tom opravdu nechci patlat.Vsem vám verím vase spatné zázitky,jen mi je to líto........
Předchozí