Já jsem v Motole rodila své 1.dítě v 10/05 - byla jsem naprosto spokojená, porod bezva, i personál, doktoři moc milí. na šestinedělí sem tam nepříjemná sestra, ale to se dalo přežít. vloni v říjnu jsem tu měla měla rodit dvojčata (i když jsme z Kladna, moje dr trvala na Motole kvůli možné potřebě JIPových lůžek pro mimča). od 31.týdne jsem sem docházela do poradny a v 33+5 mě hospitalizovali pro hrozící porod. ještě ten večer mě ale sanitou (jen s řidičem bez zdravotníka) "lifrovali" do Mladé Boleslavy pro nedostatek inkubátorů - prý v celé Pze nebyl volný jediný inkubátor, my potřebovali 2 a dr si byla jista že do 2dnů nejpo porodím. cesta do MB hrozná, řidič spěchal, takže jsem v sanitě nadskakovala ... no a MB když mě viděli tak se divili co tam dělám, že to na porod ještě rozhodně není a taky jsem tam týden ležela - rodila jsem v 34+5. jsem nakonec ráda, že jsem rodila v MB, byla jsem nadmíru spokojená (jenom ta dálka) a do Motola bych asi už nešla - připadala jsem si jako že se mě chtěli zbavit. Motolu po lék. stránce věřím, ale lidsky je to dost mizivé.
Předchozí