Ahojky,tak jsem byla včera z manželem na předporodním kurzu byli jsme tam jako jediný pár a porodní asistentka byla moc příjemná a vše mi vysvětlila,jak to chodi v třinecké porodnici,co všechno mně čeká a proč je dobré aby byl manžel už od 1doby porodní se mnou.Za 4 tydny jdu ještě jednou a to jdu ohledně kojeni,mam se tam dozvědět co všechno musim dělat a co nesmím,je to zdarma a vše tam pry perfektně vysvětli a pokud bych měla i po porodu problémy z kojenim tak mužu přijít i z mimískem. vřele všem doporučuji pokud se někdo z manželu boji toho co ho čeká,nebo vas trapi nějaký problém klidně tam zavolejte a oni Vám rádi poradí.Čislo tu dam pokud někdo bude chtít.nebo se ozvěte na můj email BDrongova@seznam.cz
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.