| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice, Almeda a.s.

V Neratovicke porodnici jsem rodila 2x, v roce 2003 a 2006. A byla jsem vzdy spokojena. U prvního porodu byl, teda lepe receno se mihnul dr. Sadilek s klasickym kyselym vyrazem. Porodni asistentky byli pokazde super a jelikoz jsem u obou deti odmitla nastrih hraze, tak vlastne se mnou nemeli praci :-). Po prvnim porodu jsem byla velice unavena, trval 25 hodin,tam se snazili dodrzovat dobu 24hodin bez podani leku, coz bylo dobre, ale na druhou stranu, bych to mozna mela drive za sebou. Snazili se o prirozeny porod. Manzel byl celou dobu se mnou, dokonce ho nechali spat na monitoru, hned u pod. salu a dostal i perinu :-)). Zadne neprijemne sestry. Druhy porod trval paradoxne neco malo pres 4 hod. a pani doktorka Jitka Smidova byla velice mila a vtipna. Kdyz mi musela udelat 3 male jednostehy, pokazde je konzultovala s manzelem, pri aby nenadaval, ze se mu to nelibi. Byli to opravdu jednostehy a ja stejne dostala lokalni anestezii. Super. Pece po porodu vyborna,jakykoli problem se snazili ihned resit a chodili na pokoje i kdyz nemuseli, lekarka i porodni asistentky.Na druhy porod mam opravdu velice hezke vzpominky. Nadstandart jsem nemela ani v jednom pripade, ani zadnou domluvenou asistentku.Meli jsme ale stesti a rodili s tou samou porodni asistentkou. A pamatovala si nas i po trech letech. Doufam, ze brzy budeme opet tehu a urcite do tretice do Neratovic.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.