I já vám moc dekuji za podporu:-)
Byla jsem u vás v listopadu na diagnostické laparoskopii kvuli podezrení na srusty na vejcovodech,nastestí vse ok a já(i kdyz po umelém oplodnení)otehotnela konecne po 3 letech trápení v unoru:-)
Jsem ráda,ze muzu konecne porádne podekovat,alespon prostrednictvím techto stránek:-)Sice jsem pri propoustení dekovala stanicní sestre,ale to není ono:-)Opravdu jsem byla moc spokojená,jsem sama sestra,takze vím jaký chaos nastane pri prevozu pacientu z oper.salu a jak je pak dulezité se jim venovat a jeste jednou se budu opakovat-pece sester z gynekologie A-pooperacní me dohánela k slzám,stíznosti,které jsem slysela mohu vyvrátit,zádná ze spolupacientek(bylo nás na pokoji 5)nemela výhrady,naopak si vás vsechny pochvalovaly.Já hlavne tu starost i pres noc,pomáhání vstát,dojít si na wc,podávání pití a nekolikeré opakování dotazu-nepotrebujete neco?není vám spatne?zima?teplo?a to od vsech sester vcetne sanitárek a osetrovatelky.Budu ráda,kdyz vse vyrídíte kolegyním,urcite je to potesí,ze se nesnazí nadarmo:-)))
Mejte se krásne,krásný den:-)))
Předchozí