V Bohunicích jsem rodila 01/2008 a bylo to v pohodě. Asi jsme měli štěstí, že porod proběhl rychle a bez problémů a že neměli frmol (přijali mě v půl čtvrté a v šest bylo odrozeno).
Porodní box jsme si mohli vybrat (kromě nadstandartního - nevím jestli tam někdo byl, nebo kvůli rekonstrukci). Sprcha je fakt na chodbě, ale nikdo tam nebyl tak jsem si hodinu hopkala ve sprcháči na balonu a manžel tam seděl v zahradní židličce (místnost sprcháč + záchod + židlička
Měla jsem porodní plán a porodní asistentka ho akceptovala, do ničeho nenutila, jenom se zeptala, nabídla, ale nenutila. Rodila jsem na vaku, paní doktorka s asistentkou přidřeply - intimní, důstojné, milé....
Jediné co mohu vytknout je, že když si přijeli z šestinedělí pro malou na vykoupání a prohlídku, chtěl jet manžel s ní a být u toho a to byl velký problém."Není místo" "a proč?" .. Nakonec tam stál mezi dveřma a nikde problém nebyl. Takže já Bohunicím dávám plus a všem doporučuji - ptejte se, nenechte se odbýt- všechno je o komunikaci a porozumnění a když se chce ..