| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak jsem zase po case zpet... u nas panovalo ted nadherne pocasi, a tak jsem se vrhla na zahradu a delala jako o zivot.. k pocitaci sedala minimalne. Posledni dny se teda nase domacnost vice podobala lazaretu... v detech to krci vic nez v tuberacich, manzel si take uhnal nejakou breberu a do toho vseho jsem mela jeste v patek zkousku ve skole... ted mam pred sebou par dni cekani na vysledek :((
Nase deti maji take spoustu knizek po mne, Misa je nadseny z Vinetou, Verneho, ale i Sekora ho potesi. A detske casopisy jak Ctyrlistek, Materidouska, ci Slunicko se libi Pide. Ta to teda jeste proklada Medou Pusikem, ktere jsem dostavala, kdyz byl Misa hooodne malicky.
My mame vyhodu, ze mistni knihovna ma pomerne dost zajimavych naucnych knizek, takze neni problem si vypujcit to co je prave aktualni. No a ceskou detskou i dospelackou klasiku, ale i novejsi tituly si mohu pro zmenu pujcovat pres knihovnu ve Stockholmu. Takze kdyz tady byla mamka, tak si Misa pujcil Harryho Pottera cesky a ona mu ho pekne po vecerech predcitala..
Ja uz take pomalu ale jiste musim zacit premyslet cim obdarovat zlobaky k narozeninam... Misa touzi po autu na dalkove ovladani a dalsim Legu a nozi...Pide stale jeste nevim, ale asi ji udelam "darkovy kos" - proste ruzne malickosti... obleceni se mi ji kupovat nechce, ma toho doma hromady :((( Navic oba dva slavi narozeniny nadvakrat... nejdrive na Misovo datum v Praze, a pak na Pidine datum doma....
No a jestli bude v Praze dort jeste nevim, mozna pujdeme k Italovi na pohar... to je pro ne docela slusny zazitek. Doma kazdopadne dort bude, protoze jim na oslavu prijdou nejaci kamaradi...(teda ja bych se bez toho obesla, ale tady je to zvykem..)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.