| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jiná rasa, jiné etnikum

Já osobně bych zvažovala adopci romského dítěte především práve z důvodů existence takových rádobylidských osobností jako jste vy. Setkávat se s jejich názory, hájit před nimi romské dítě - to je úkol který by možná byl nad mé síly.
Co Vás opravňuje k tomu POUŠALIZOVAT a být RASISTOU ? Jste zřejmě inteligentní a tak Vám musí být jasné, že sebehorší zkušenosti s částí Romů Vás k tomu nikdy nemohou opravňovat.
Z lidí jako jste vy mi je smutno na duši, působíte mile a lidsky (četla jsem některé Vaše články), ale Váš rasismus je naprosté lidské selhání.

Ráda bych podotkla, že samotné odmítnutí romského dítěte k adopci nemusí být projev rasismu !!!
Myslím, že mnozí si to neuvědomují a pletou. Fakt, že odmítám k adopci romské dítě, není samo o sobě důvodem, proč se prohlašovat za rasistu (nebo pro ty méně sebevědomé, proč si nechat "nalepit" označení rasista.)

Nakonec uvádím, že jsem sama žila 16 let v pražských Nuslích. Splňuji tak autorčin "požadavek" v závěru článku na to, abych mohla mít jiný NERASISTICKÝ názor, než jaký má ona.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.