Přidat odpověď
Jano,
tak tady hokej prenasi akorat kabelova/satelitne televize a protoze ani jedno, ani druhe nemame (mame akorat 3 celoplosne kanaly, asi jako CT 1+2 + NOVA ci Prima. Me ale ty tri kanaly bohate staci,vetsinou stejne sledujeme jen naucne ci dokumentarni porady + zpravy.), tak nic nesledujeme... teda vysledky ano. Na druhou stranu me to vubec nemrzi, protoze jsme az do dneska meli krasne pocasi (dneska +22C), takze jsme byli venku od nevidim do nevidim...doslova a do pismene, protoze uz ted se zacina stmivat az okolo 22.00.
Muzu se zeptat u ktereho pudinku bylo Lego pribalene? - ja bych mohla rict mamce, aby ho Misovi a Pide koupila na privitani :))
Ja planuji dat Pide "kosmeticky kufrik" - nasla jsem takovy malicky barevny a do toho nejaky ten luj na pusu, krem, nejake cetky-tretky, zrcatko, hrebinek, sponky do vlasu (ma je sice kratke, ale i tak se ji to libi)... a pak jsem nasla trpytive pisici tuzky... a v Praze urcite jeste neco najdu.
To vis, obcas se skolou bojuji, ale jak ja rikam, vsechno jde, kdyz se chce... akorat nekdy to jde ztezka....
Předchozí