| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice

Ležela jsem tam v roce 2002 skoro 2 měsíce-od 29. týdne těh. Starali se o mě opravdu perfektně, nemůžu nic vytknout. Nicméně až jsem do porodnice přijela s pravidelnými kontrakcemi - k porodu, milý pan doktor mi řekl, že to jsou pouze poslíčky a může to trvat ještě klidně 14 dní. S tímto mě poslal domů. /bohužel jsem v té době byla jen blbá prvorodička, která si sice prostudovala spoustu materiálů o porodu atp., nicméně praxe zatím žádná/ Doma jsem se snažila usnout, protože jsem z nemocnice dojela kolem půl 4 ráno. Samozřejmě jsem neusla a v 8 hodin ráno jsem volala znovu sanitku, s tím, že už jsem v nemocnici byla a že mě poslali domů, ale bolesti neustávají a jsou stále intenzivnější a častější. V nemocnici mě nechali sedět v čekárně /kde čekaly pacientky na gynekologickou prohlídku/ Já už jsem své bolesti musela prodýchávat a stejně jsem tam čekala další 2 hodiny - než na mě příjde řada. Potom mě konečně vyšetřili, uznali, že porod se blíží a poslali mě se setrou na porodní sál. Ovšem nebyl žádný volný, takže jsem tam seděla na chodbě - už v pyžamku, které jsem si musela obléknout a byla mi příšerná zima. To ovšem nikoho nezajímalo. Tam jsem strávila další 2 hodiny,než uklidili porodní sál a já tam konečně mohla. Kontrakce jsem měla po 3 minutách a porod stále nic. Byla jsem tam sama, opravdu to bylo peklo. Danečka jsem porodila až ve 21:10, a jak píše pan primář, že miminko nechávají mamince celé dvě hodiny, co musí zůstat ležet, mě Danielka akorát ukázali, prohlédli, a odvezli pryč - podotýkám, že byl zdravotně naprosto v pořádku. Pak, jelikož opět neměli místo mě přemístili do místnosti pro maminky čekatelky. Kolem 7 h mi Danečka dovezli na kojení - asi na 10 minut a opět odvezli. Ráno-spíše až když propouští maminky s miminky domů - kolem 11 h. Mě konečně přemístili na pokoj pro maminky s miminky.Hurá, říkala jsem si, ovšem Danečka jsem se dočkala až po obědě. Naštěstí neměl ani novorozeneckou žloutenku, takže jsme šli v nejkratším možném termínu domů.
Teď docházím na kontroly k dr. Mantičovi /primář ve Vítkovicích/ a nejspíš tam budu i rodit své druhé miminko, ačkoli to máme dál, než Porubu. Porubě už žel nevěřím. Ale neříkám, že se jejich přístup nemohl změnit.

Přeji všem krásný porod a zdravé miminka!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.