No tak třeba zrovná já jedno rómské dítě doma mám. Je mu čtrnáct let a už jsem psala, že moje puberta byla mnohem horší (jsem "čistokrevná" gádža). Je to báječnej kluk a nikdy jsem neřešila, jakou má barvu kůže (když na to přijde řeč, říkám mu, že většina "bílých" se celé léto smaží na slunci, aby měli barvu kůže co možná nejpodobnější té jeho). A nikdy jsem nepřemýšlela o tom, že v Nuslích (nebo kde) jsou problematičtí cikáni. Třeba v Českém Krumlově nejsou. Tam jsou naprosto v pohodě, pokud vím, tak jsou i v zastupitelstvu. Jejich děti chodí do škol (dokonce i do středních a vysokých). Tak co s tím? A byla jsem doma u mnoha cikánů - a naprosto všichni měli doma tak vzorně uklizeno, jak já nemám snad ani po vánočním velkém úklidu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.