| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice Čáslav

Ahoj všem:)Chtěla jsem se zde také uvést svůj názor na čáslavskou porodnici...Rodila jsem v prosinci 2007, v porodnici jsem byla hospitalizovaná týden před porodem.Byly obavy, že je miminko moc veliké a proto by se mohl jeho příchod na svět zkomplikovat, kdyby se čekalo až do termínu..Musím říct, že samotný pobyt v nemocnici byl z hlediska přístupu personálu dobrý, ale psychika pracovala na plné obrátky, jelikož jsem měla z nastávajícího porodu hrozný strach:(. Ale k věci...Brouček se nakonec narodil císařem, jelikož jsem se po aplikování tablety na vyvolání porodu ani po několika hodinách silných kontrakcí, které byly skoro od samého počátku po dvou minutách, vůbec neotevírala:(...Personál na porodním sále, ještě před tím, než mě převezli na operační sál, byl skvělý...Všichni se mnou neustále komunikovali, utěšovali...Dole na operačním sále byl taktéž skvělý tým lidí, kteří přispěli k tomu, že byla fajn uvolnělá atmosféra v té vypjaté situaci a navíc pomohli na svět mému chlapečkovi, který měl nakonec přes 4kg:). Takže pořádný kousek chlapa....
Samotný pobyt v porodnici po porodu byl celkem dobrý. Musím tedy zmínit, že na novorozeneckém oddělení je jedna sestřička, která by občas potřebovala absolvovat kurz slušného chování, ale ta se dala skousnout, nebyla tam pořád a jinak byly sestřičky moc hodné:).
Co mě na porodnici trochu zarazilo...Myslím, že ten porodní sál by se mohl trochu zútulnit a také by bylo fajn, kdyby se zavedly nějaké alternativní způsoby rození dětí( mám však dojem, že je to v plánu).
Na konec:) Nemám srovnání, ale v této porodnici jsem byla spokojená...Myslím, že k tomu přispěl i fakt, že jsem měla u porodu vynikajícího a mého oblíbeného doktora Provazníka a zkušenou paní doktorku Hlasovou, kterým bych tímto také chtěla poděkovat:)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.