Touto cestou bych chtěla poděkovat celému personálu gynekologicko-porodnickému oddělení. Měsíc jsem ležela na gynekologii, kvůli vysokému tlaku v těhotenství. Musím všem moc poděkovat za to jak se o mě starali veškerý personál doktoři, sestry i uklízečky. Všichni se chovali velmi profesionálně. Byla jsem tam velmi spokojená a doporučuji Žateckou nemocnici. Musel mi být udělán císařský řez, v době čekání na operaci jsem byla na první době porodní a tam se o mě starali porodní asistentky, které se chovali naprosto profesionálně a lidsky. Krásně mi tam utekl čas, než jsem šla na operaci, bylo to pro mě velmi pozitivní a pohodový, díky tomu jsem ani neměla strach a nic si nepřipouštěla. Po operaci se o mě velmi dobře starali, pak jsem byla převedena na novorozenecké oddělení, kde se ke mě taky velmi profesionálně a kvalitně starali,dětské sestry ohledně novorozence, porodní asistentky ohledně nás matek a doktoři. Proto je moje velké přání se na toto oddělení ještě jednou vrátit s druhým dítětem. Chci taky poděkovat primáři gynekologie panu Mudr. Havlíkovi za narození dcery Magdaleny. Všem doporučuji Žateckou nemocnici. S pozdravem a úctou Měkynová
Předchozí