Jsem 26letá,s obrovským problemem.Už 4roky se snažím přijít do jineho stavu,ale neuspěšně.Po kontrolach u doktora a po různych ultrazvucich jsem se dozvedela o tom ze jsem naprosto zdrava.Schopná prijít do jiného stavu,samozrejmne ze jsem obehala ruzne gy.doktory a vsude me bylo receno to same a k tomu jeste ze jsem mlada a mam cas,ale ted uz vim ze to asi nebude jen tak.Byla bych moc rada kdyby nektera z vas byla tak hodna a dala radu nad zlato abych s manzelem byla konecne spokojena a byli jsme rodina.Je pravda ze jsem nasla radu ,,prstikovou,, samo ze to zkusim a pak dam vedet doufam ze budu konecne jedna z vas.Zatim se loucim a brzy na shledanou s pozitivni zpravou.G
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.