Máme to podobně. Já jsem odešla v devatenácti od rodičů, i když tam bylo fajn. Ale tak nějak jsem potřebovala vlastní prostor. Zato brácha u nich bydlel do pětadvaceti, a aby odešel, musela ho mamka víceméně "vyhodit". Teď už je všechno fajn. Každej má svoje bydlení. Doufám, že taky dokážu dceru zavčasu vylifrovat z domu. Musí to být hrozně těžký. Ale pokud to rodič neudělá, tak podle mě absolutně selže. Mám pár známých, kteří ještě ve třiceti bydlí u rodičů, a dokonce se tím chlubí, jak na to vyzráli, že tam mají veškerý servis. Na druhé straně si stěžujou jak je rodiče buzerujou. Tohle poslouchat od třicetiletýho borečka je fakt nářez.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.