si nedokážu představit bydlet u rodičů do necelých 30 ... přecijen to už je věk, kdy člověk má zaběhlé svoje vlastní zvyklosti, má svoje názory a pochybuju, že se dá spořádaně takhle přežít vedle rodičů. osobně já a moje starší sestra jsme z domova odešli asi kolem 19 let... obě jsme měly starší přítele s vlastním bydlením a k tomu ještě navíc nepříjemné vztahy s máti, takže když jsem si začala vydělávat moje první myšlenka byla.... kde koho sehnat na podnájem... naštěstí jsem to vyřešila s mojim partnerem... dnes si nedokážu představit, že bych se tam měla kdy vrátit ... nedej bože, si tam vodit "partnera" na noc, jako mladý pán z článku ... myslim, že ani jako rodičovi by se mi to nelíbilo :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.