Jestli si četla mé příspěvky o cs, jasně jsem psala, že cs považuji za nejlepší v MÉM PŘÍPADĚ, nikoli plošně pro všechny. Pokud jde o tu práci, manžel si chtěl dlouho zařídit vlastní firmu, plán byl takový, že já budu až do porodu pracovat a po porodu půjdu zpátky do práce, on zůstane s malou doma a bude budovat něco vlastního. Plán selhal, počítali jsme naivně s tím, že těhotenství se bude projevovat jen rostoucím bříškem, bohužel od začátku jsem měla problémy a bohužel jsem musela zůstat doma. Firmu jsem založila ve 24.týdnu s tím, že ji po mě pak manžel převezme. Musím přiznat, že se mi ta práce čím dál tím víc líbila a ani se mi nechtělo jí manželovi přenechat
Jenže pak se to vyřešilo samo. Manžel dostal vyšší pozici i plat a z práce se mu moc nechtělo, začal řešit, co bude dál a já se ráda nabídla, že si firmu nechám. Přestat se mi nechtělo, jednak jsem měla závazky, jednak mě ta práce strašně bavila a baví (i když jsou dny, kdy trošku míň) a taky měla jsem neuvěřitelné štěstí, jak se mi to více méně "dobře rozjelo". Svůj rodinný život si řídíme tak, abysme byli spokojení všichni 3 a věř mi, že jsme. To ale neznamená, že by tahle varianta vyhovovala úplně všem rodinám.
Pokud jde o ředitelku zeměkoule - měla jsem různé pozice, tuhle ještě ne a ani o ní nestojím
, jsem spokojená tam, kde jsem. A pokud jde o školné, je samozřejmé, že když vydělávají oba, je víc peněz než když vydělává jen jeden, tím pádem je i na to školné, ale to je jen otázka matematiky