My taky klukům spoříme, mají stavební spoření. Částka tam ve finále asi na bydlení nebude, možná na jejich studia... uvidíme. Dostanou od nás vše, co budou potřebovat, dokud nedospějí a budou u nás bydlet. Po škole je to jejich život. Taky jsme nic nedostali a nikomu nic nevyčítáme. Ani nebydlíme v ničím baráku, na všem pracujeme sami. A přijde mi to v pořádku. Pokud ale někdo něco dostane, je to v pořádku taky, to je věc každé rodiny. Není žádná ostuda bydlet v podnájmu a to naučím i děti. Jestli někdy vyhraju ve sportce, tak jim ale aspoň malou garsonku koupím
Co já nechápu, jsou vyčítající "děti", že od rodičů nedostanou to a to, když jeho spolužáci byt, auto atd. My nejsme chudí, ale do života jim dám víc učením k samostatnosti než "bytem do začátku".
Moje kamarádka i ten byt od rodičů dostala, ale stejně tam nežije. Musela by sama lednici plnit a zálohy na služby platit. Takže stále žije už 32 let ve svém dětském pokojíku a byt už rok leží ladem... chápe tohle něco? Co víc by mohla dostat? Možná ještě celodenní pečovatelku