Tak to já mám stejnou zkušenost: přijeli jsme 14:30, dali mne na pokoj a tatínka poslali po návštěvách domů. Já na pokoji teda byla sama, tak jsem nechápala, proč tam nemůže být. Ještě byl ten den v porodnici frmol, tak na mne neměl vůbec nikdo čas. N a první ozvy mě poslaly na sál bez doprovodu a já pro silnou bolest páteře málem nedošle. Další kontrola se pořád odkládala nebyl čas... Manžela jsem si tedy asi kolem 20hod vyprosila (původně měl přijít až na sál). To ale bylo naše štěstí, protože jinak by to prošvihl. Na sále jsem byla i se sprchou slabou půhodinku PA mi nedala radši ani klystýr, že bychom rodily v koupelně. Jinak rodil mne starý Janyš a byla to hrůza brrr, PA super. Jo a bylo to v březnu 2002
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.