Ahoj Iv*! Antikoncepci nepoužívám.Dnes to vylezlo o 3stupně.Tak snad něco proběhlo!Také bych se snažila 14 den jak píšeš výše(skoro všude se tento den uvádí),tak nějak nejsou všude rady ,jsem ráda,že jsem mohla najít něco na internetu!Také na EMIMINU jsem našla informace,že 14 den není zrovna tím dnem(článek DOMĚLÁ NEPLODNOST)!Od doktora dostaneš kartičku a zapisuj!Ale jak a proč ti nikdo neřekne!Mají tu vyjít ještě dva články!Tímto děkuji Aleně ,jestli sleduje svá dílka a dítka!!!Před půl rokem jsem si prošla zamlklým těhotenstvím,takže začínáme znova.Poprvé to byla náhoda,že jsem se spletla s počítáním a odpočítala si 14 dní až po menstruaci a na poprvé se to povedlo!!Ale bohužel!!Ale stejně podle hlenu nebo teploty?Čípek sleduji,ale jeho měkkost nezozeznám!I tobě bříško co nejdříve!Pa Hanka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.