Ahoj musím se vším souhlasit.Moje zkušenost je shodná do posledního písmene.Ležela jsem v porodnici celé těhotenství a všichni byli naprosto úžasní.Zdravotní sestry mě podporovaly a dodávaly odvahy k porodu ze kterého jsem měla strach. Porod byl naprosto v pohodě a zjistila jsem že strach byl alespoň z poloviny zbytečný. Ovšem co následovalo po porodu byla a je moje noční můra.Do dneška nevím proč si některé dětské sestry zvolily toto povolání,které je očividně nebaví.Raději by měly jín někam uklízet a dětem se vyhýbat velkým obloukem.Techniku kojení mi ukázala kamarádka,která semnou ležela na stejném pokoji.A přebalovat mě naučila maminka,která zamnou přišla na návštěvu.Sestry byli neochotné a i přes výslovný nesouhlas mi dceru dokrmovaly tím stvým patokem,prý jsem neměla kvaltní mléko (kojila jsem do 1,5roka a plném kojení měla dcera v 6 měsících 10kg).Rodit bych tam už nešla jen kvůli těmto sestrám. Ale musím říci že do porodu to perfektní,lékaři jsou velcí profesionálové a sestřičky na porodnici se chovají jako andělé. ahoj
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.