Zdravím Tě Týno, jsem ráda, že ses ozvala, a že máš zkušenosti se stejnou situací. Budu moc ráda, když mi poradíš něco, co se Ti osvědčilo a čím se Ti podařilo ovulaci (hlen) vyvolat. Začíná ve mne být malá dušička a pořád si s tím lámu hlavu. Plánujeme první děťátko.... milujeme se pravidelně a často, protože nevíme, kdy je ta pravá doba..., ale pořád nic. V čera jsem si koupila Mamavit a Mucosolvan. Jakoukoli rozumnou radu zrealizuju, jen aby to vyšlo. A ještě jedna otazka: radila ses o tom s lékaři? Ať se Vám s manželem daří a podaří..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.