| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Moje krásné těhotenství a porod v Německu

No jo Libuse, ale to bylo pred 10 lety a casy se diky bohu meni. A ted moje zkusenost z USA. Zacala jsem krvacet, nejednalo se o tehotenstvi, ale krvacela jsem zhruba co druhy den.Bylo to dosti neprijemne, doktora jsem zadneho nemela, byla jsem v americe teprve pul roku. V novinach jsem si nasla inzerat na rodinneho lekare, americana.Kdyz jsme tam s manzelem prijeli, neverila jsem vlastnim ocim, ordinaci mnel v rodinnem dome v basemente, vsude byly koberce uz asi 100let stare a ta ordinace, no hnus. Zarizeni obite, lampa cela opryskana, smrdelo to tam tak divne(no vlastne jako v kazdem basemente).TOTO BY CESKA HYGIENA NIKDY NEDOVOLILA OTEVRIT !!!To nejlepsi nakonec, po vysetreni inak velice milym doktorem, si na kozu s ktere jsem zeslezla sedla KOCKA !!! doktor to sice omlouval a hned domaciho mazlicka vyhnal, ale ja jsem mnela dost. Predepsal mi antikoncepcni prasky, po kterych se mi mimochodem problem jeste zhorsil a pridala se nesnesitelna bolest praveho vajecniku.Nasla jsem si druheho doktora, ten mi pomohl a strasne se divil, ze mne ten prvni takhle odbyl.U tohodle se mi zase nelibilo, ze mnel "rozdelane" tri pacientky najednou a byl cely nervozni, ale to uz je jedno, hlavne, ze pomohl a udelal mi aspon nejake vysetreni. Druhy priklad, jak to tady chodi neni muj ale kamaradky, ktera diky nepozornosti lekaru malem prisla o zivot. Po porodu holcicky, ji poslali hned na druhy den domu, kdo tady rodil, tak jiste vi o cem mluvim.Poslali ji i presto, ze mnela silene bolesti, na ktere si stezovala.Manzel s ni nemohl zustat doma ona se nemohla od bolesti starat o dite, vzala jsem si volno a starala jsem se o ne ja. Situace se u ni porad zhorsovala, nemohla uz ani chodit, zavolali jsme ji doktora, ten ji prohledl a rekl, ze je to normalni, ze mnela velke dite, tak ji to vsechno vice boli. Po zhruba trech dnech od jeho navstevy, dostala obrovske horecky. Okamzite jsme volali pohotovost, odvezli ji do nemocnice kde rodila a tam ji zjistili, ze ji tam nechali kus placenty.Dostala s toho otravu krve. Celou ji museli vycistit. Lezela tam asi mesic.Takze si holky asi nikde nevyberete, vzdycky jsem si rikala, jo to na zapade to musi byt neco, ale neni. Ale na druhe strane znam hodne holek, co tady rodily a byly spokojene. Mozna taky kvuli tomu, ze nemely zadne problematicke tehotenstvi a porody.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.