Ve Valmezu jsem rodila v 3/2005. Směnu měla nejdříve p.Prokešová-super, poté p.Kotrs-super šije, je moc opatrný a některé kroky podniká zbytečně. Nedostatky, které mi vadily: chyběly madla ve sprše,ve většině případů se používá oxytocin na urychlení porodu(kromě mě dostaly 4 spolurodičky), ačkoli se na kurzech tvrdí opak. Když jsem 2x žádala, že chci změnit polohu, všichni dělali že mě neslyší. Dceru mi slíbili donést po 5-ti hod. nakonec donesli po 7-mi hod, prý neměly sestry čas.V noci slíbily, že donesou na kojení, donesly až v šest ráno a pak až v 11 hod. Ne všechny sestry byly na dětském odd.(odd.6-tinedělí)ochotné-hodně ironie. Taky jsem měla pocit, že se moc ptám a že je obtěžuju.
Obávám se, že ne všechny dělají svou práci z lásky, ale podle výše platu!!! Komu se nedařilo kojení, okamžitě donesly klobouček místo aby zkontrolovaly správnou techniku kojení. Nebylo dostatek oblečení pro mimi. Dětská lékařka dceři neodborně naočkovala první vakcínu proti TBC (moc hluboko, potom dlouho trvalo, než začla vyhnisávat a dítě se nemůže podrobit dalšímu povinnému očkování). Opět jsme nebyli jediní, potvrdili na plícním v Rožnově p.R. Až se budete rozhodovat, kde rodit, ptejte se rodiček a nedejte na vzhled pokoje.
Předchozí