Zdravím všechny nastávající i stávající maminky. Před 16-ti dny jsem porodila ve Zlínské nemocnici krásnou a zdravou ( u nás již druhou ) holčičku. Mé velké díky, ba přímo obrovské, patří porodní asistentce paní Lemonové a Pištěkové, které se o mě a mou malou staraly a prožívaly s námi ty "krušné chvíle". Díky jejich péči a podpoře mám na porod pěkné vzpomínky, mohla jsem si ihned přiložit malou na tělo ( což u naší první holčičky nebylo, i když byla zcela v pořádku ) a nebyla jsem "oblblá" ( opět jako u první dcery ) z podávaných léků a vše si pamatuji. Jejich chování vůči mě bylo více než profesionální - bylo totiž lidské a cítily se mnou. Chtěla bych také poděkovat lékařce paní Novákové, která pak ošetřovala malou a všem doktorům a sestřičkám z 3. patra. Musím říct, že bych porodnici za jinou neměnila. A ještě bych se chtěla vyjádřit k paní Henčlové - i já jsem byla u ní 2x na prohlídce a i když není tuťu ňuňu, řekla bych, že vzhledem k tomu, kolik jí denně projde ordinací budoucích mamin nemám k jejímu přístupu ani vyšetření negativní postoj, myslím, že jako lékařka je docela fajn. Petra, Danielka (3 roky) a Karolínka (16 dní).
Předchozí