Ahoj Hani,
promiň, že jsem včera nenapsala! Mám přístup na internet jen v práci a zrovna se mi toho nahromadilo více, tak jsem nemohla. No, popravdě si nejsem jistá, jestli je důležitější teplota nebo hlen - právě děl.čípek by Ti měl nejlépe napovědět...zkoušej ho studovat dál!! Já nechci machrovat :) Sleduju děl.čípek teprve první měsíc a myslím, že se mi podařilo otvor v něm najít. Musím jakoby podstrčit prst pod děl.čípek a tam ten otvor mám. Uvědomila jsem si to až při ovulaci, když se mi zdálo, že tam mám nějakou větší jámu :o) A pak, když se asi za dva dny po zvýšení teploty tato "jáma" sama od sebe zacelila, nabrala jsem jistotu, že to byl ten správný otvor :) Proto zkoušej dál - to Ti dá největší jistotu a podle záznamů zjistíš, jestli se Ti "otevírání" shoduje s teplotou nebo s hlenem. Jinak bych dala spíš na teplotu, protože ta přece jen udává konkrétní číselnou hodnotu. Alena by Ti jistě poradila lépe. Všimla jsem si, že je v diskusi ke článku o děložním čípku - klidně se zkus zeptat jí - má větší zkušenosti než já. Taky jsem vděčná za její rady! S tím zamlklým potratem je mi to moc líto! Chápu, že je to jistě bolestná zkušenost, ale nic tím není ztraceno! Věř, že se to povede! Buď v pohodě a těš se na chvíli, kdy to přijde a Ty zjistíš, že jsi v tom! Důvěřuj si a zkoumej a - zadaří se!! Myslím na Tebe!
Zatím pa :)
Předchozí