Ahoj Ali,
moc děkuji, že na mě taky myslíš a přeješ mi bříško!! Obdivuju Tvoje zkušenosti v STM! Tuto metodu jsem začala praktikovat na začátku tohoto cyklu. Teď už jen čekám na další MS. Věřím, že mám mnohem větší šanci na břiší, když jsem díky STM zjistila, že ovulace mi přišla až 17. den cyklu. Vždycky jsem si mylně myslela, že ji mám dřív - jak se všude uvádí 14. den. V plodných dnech jsme se milovali každý den - krom jediného a to toho nejvhodnějšího dne - dne před ovulací. Myslíš, že mám šanci? A co míníš
o prstíkové metodě - je to, dle Tebe, dobrá rada? Já ji tento cyklus poprvé zkoušela. Mám ale trochu pocit, že jsem si "dolů" možná něco zanesla :( Taky jsem dva dny po ovulaci dostala rýmu a mám ji doteď - může to mít
na otěhotnění negativní vliv? Mám strašně moc otázek, snad Ti to neva :) Ještě jsem se chtěla zeptat :)) jak dlouho jsi na bříško čekala Ty, kdo Tě přivedl k STM a jak dlouho jsi ji praktikovala? Moc mě tato tématika zaujala! Je fakt, že jsem do konce loňského roku brala HA, a to skoro šest let bez přerušení - teď si nadávám. Vysadila jsem koncem roku, přes Silvestra jsem menstruovala a pak už nenasadila. Od ledna jsem tedy "čistá". Může být moje děložní sliznice ještě dnes nějak špatně narušená z HA? Jo a ještě něco :) Nevím teda, jestli mám ovulaci vždycky 17. den cyklu, protože moje měření proběhlo jen jednou. Ale jestli jo, nemám moc krátkou luteální fázi cyklu? Cyklus mi trvá pravidelně 28 až 29 dní. Z toho plyne, že mám luteální fázi zhruba 11 dní - je to dostačující? Díky moc za vše, co pro nás - snažilky děláš!! Se zpožděním Ti moc blahopřeji k otěhotnění! Věřím, že ten pocit, že v Tobě rostě nový život, musí být božský! V kolikátém jsi měsíci - už cítíš pohyby? Přeju Ti zdraví, spokojenost, pohodu, vše bez problémů a spoustu lásky pro celou Tvoji rodinu! Krásně si to prožij!! Ještě jednou díky za vše! Zatím pa, Iv*
Předchozí