| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice

Ahoj Adri~k~

Len ad kojení vo FM. Každopádne, keď to učia, tak holt musia miminku tú bradavku do pusy dať, nech má šancu sa prisať, inak to holt nejde že jo..

Ja som s kojením nemala problém, keď sa malý naučil prisať, žiadne rozkousané a krvavé bradavky...kojila som 11 mesiacov potom čo hodinu~k~

Myslím, že u kojenia robia často chybu aj samé maminky. Na kojenie sa je treba aj trošku pripraviť plus dbať potom na to, aby dítko malo v puse čo najvačšiu časť dvorca. Keď ho necháš ožužlávať len bradavky, samozrejme vzniknú ragády, to je jasné. Ale to myslím už može ovplyvniť hlavne a len maminka, veď ona to dítko kojí:-)Je u toho a može korigovať trošku, jak má to dítko bradavku v pusinke. Ja teda neviem, ale naozaj sa na FM nemožem v najmenšom sťažovať. NO JE PRAVDA, JA SOM SA NA POROD AKTÍVNE PRIPRAVOVALA OD 14 TT, ČO DOTERAZ ROBÍ MINIMUM MAMINIEK. ČASTO SA STRETÁVAM S NÁZOROM, PORODILI INÉ, PORODÍM AJ JA..A PRÍPRAVA NIKDE.

Mne malého neprikrmovali vobec, prikrmili ho len raz - tretí deň - na moju vlastnú žiadosť, lebo sa mi mlieko pustilo až 4 deň po porodu a malému mlezivo naozaj nestačilo, mal hlad veliký.

Musela som sa tej porodnice zastať. Samozrejme som asi mala šťastie v tom, že som tam nemala onú inkriminovanú nepríjemnú porodnú asistentku.

Dokonca, keď ma šili (bola som umrtvená výborne), tak doktorka so mnou žartovala a ja som mala pri tom v ruke mobil a posielala už pri tom nadšené smsky o narodení syna~k~

Myslím, že u porodu aj tak najviac záleží na tej príprave a hlavne psychickej, jak je maminka pripravená, tak vačšinou sa komplikáciám vyhne.

Teraz budem rodiť v Karviné, som sa presťahovala a mám FM trochu z ruky. V okolí som najlepšie recenzie z blízkych porodnic počula na Karvinú, tak som sa rozhodla tam. Do Ostravy nejdem ani bohovi. Jo a beriem si sebou porodnú dulu~j~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.