Anusko,
nejdřív si přečti návod u toho hrnce. Píšou tam, jak velké mají být nakrájené kousky masa,zeleniny atp.Jinak maso tam dej i anglickou. Podlej to trosku vodou (ja bych dala tak decku? nevim). Jinak brambory tam můžeš dát taky. Oloupané, nakrájené. Já takhle dělala maso, zeleninu a brambory. Je neskutečné, že se všechno dělá stejně dlouho a nerozvaří se nic z toho. Jinak rýži jsem vždycky vařila zvlášt (ikdyž nechápu proč, když brambory se v něm taky uvaří při minimum vody. Asi to příště taky zkusím uvařit v něm i rýži. Já jí dělala zvlást, ptž jsem v hrnci dělala omáčky+přílohu vedle). Na tu rýži se zeptej Dandy či Slávky. No já tam to masíčko nechala 4h na pomalej, ale asi by stačilo i 3h (neboj, pak to budeš mít vychytaný
)