Tedyk tvůj příběh s porodem stojí opravdu za to. JAk jsi popisovala porodní boxy prosklený tak mně to přišlo spíš pro zvěř než pro lidi. Snad každý soukromý,opravdu dobrý architekto to vymýšlí. Mně po porodu malou vzaly sestřičky a šly hned očistit ...Na oběd jsem zůstala v boxu byla krupičná kaše a polívka. Pak mně převezly na pokoj kde jsme byly po dvou. Taky jsem často volala sestřičky kvůli kojení a stejně jsem skončila na umělé výživě. S tím sprchováním já nemohla chodit od porodu celý den a půl takže mně vozili na vozíku na záchod a do sprchy až jsem mohla stát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.