| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Životodárný hlen aneb Symptotermální metoda I.

Milá Pavlo,
tak jsem ráda, že jsi zareagovala. Tak je to přípravek Sarapis, je na něj hodně reklama, zrovna včera jsem si koupila časopis Paní domu 6/2004 A JE TO NA STR. 41. zKUS I WWW,VEGALL.CZ. Jinak ještě užívám střídavě maternu s těh. vitamíny a Cetebe se zinkem a občas kyselinu listovou, ale ta je v těh. vitamínech. Jinak paní doktorka mě doporučila užívat vitamin E 100 a manžel vit. E 200. Tak ty mužský alespoň trochu zapojíme.Tak to jsou mé rady. Snažíme se také, tak jsme obě ve stejné situaci a chápu tě, že nemyslet na to je nemožné, Já měla teď ovulaci 26! den menstr. cyklu. Asi jsme to propásli, protože mě nenapadlo, že k ní může dojít tak pozdě, ale možná proto, že jsem na to přestala myslet a vzdala to tak přišla.
Teď čekám na menstruaci a mám 12 den 37,1 ale nedělám si naději, protože znáš určitě ten pocit zklamání. No, ale věšet hlavu nebudeme, jinak p. doktorka mi poradila to Ečko a jinak se mnou nic dělat nebude, až po roce snažení. Brala jsi někdy antikoncepci? Tak moc držím palečky a pokud budeš chtít povzbudit, ráda zas napíšu. I mě je milé, to ze sebe dostat. Tak mnoho úspěchů!
Týna

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.