Milá Pavlo,
tak jsem ráda, že jsi zareagovala. Tak je to přípravek Sarapis, je na něj hodně reklama, zrovna včera jsem si koupila časopis Paní domu 6/2004 A JE TO NA STR. 41. zKUS I WWW,VEGALL.CZ. Jinak ještě užívám střídavě maternu s těh. vitamíny a Cetebe se zinkem a občas kyselinu listovou, ale ta je v těh. vitamínech. Jinak paní doktorka mě doporučila užívat vitamin E 100 a manžel vit. E 200. Tak ty mužský alespoň trochu zapojíme.Tak to jsou mé rady. Snažíme se také, tak jsme obě ve stejné situaci a chápu tě, že nemyslet na to je nemožné, Já měla teď ovulaci 26! den menstr. cyklu. Asi jsme to propásli, protože mě nenapadlo, že k ní může dojít tak pozdě, ale možná proto, že jsem na to přestala myslet a vzdala to tak přišla.
Teď čekám na menstruaci a mám 12 den 37,1 ale nedělám si naději, protože znáš určitě ten pocit zklamání. No, ale věšet hlavu nebudeme, jinak p. doktorka mi poradila to Ečko a jinak se mnou nic dělat nebude, až po roce snažení. Brala jsi někdy antikoncepci? Tak moc držím palečky a pokud budeš chtít povzbudit, ráda zas napíšu. I mě je milé, to ze sebe dostat. Tak mnoho úspěchů!
Týna
Předchozí