Ahoj všechny, na Bulovce jsem porodila 22.4.2008 své první dítě, syna Míšu. Od začátku až do konce musím říct, že o mě bylo na Bulovce vzorně postaráno a na celý porod vzpomínám velice ráda. Od začátku co jsem zazvonila za dveřmi porodního sálu s tím, že mám bolesti každé 3 minuty jsem byla pod neustálým dohledem porodní asistentky a ostatních. Proběhlo vyšetření velmi sympatickým mladým lékařem (jméno bohužel neznám, což je škoda, ráda bych mu poděkovala), byla jsem s manželem umístěna do čekatelského pokoje, kde mi byl proveden klystýr, dostala jsem konev čaje a každých 5 minut mě chodili kontrolovat a poslouchat ozvy miminka. Zhruba za hodinku jsme se přesunuly na porodní sál, byla mi píchnutá plodová voda, proběhl malý nástřih a cévkování (o obojím jsem byla informována a kdyby mi to nikdo neřekl, tak jsem ani nic necítila) a za chvíli byl syn na světě. Porodní rány mi byly ošetřeny tak dokonale, že jsem už za půl hodiny po porodu seděla a běhala jako čečetka. Na oddělení šestinedělí byl hrozný frmol, bylo strašně moc porodů, ale kdykoliv jsem zašla na novorozenecké odd. s prosbou, že něco potřebuji, nejde kojení atd. s úsměvem mi každý nabídl pomoc a věnoval se mi jak mohl. Jediné, za co má Bulovka velké mínus je jídlo, ale to jí vytýká každá z nás. Takže já ze své zkušenosti nedám na Bulovku dopustit.
Předchozí