| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo zná dítě nejlépe?

Hmmm, Evey, pokud jsem si dobře všimla, tak boty nepodalo a zuby neukázalo osmnáctiměsíční dítě, nikoli dvouletý. Mám doma patnáctiměsíční a pod vlivem článku dostalo stejné otázky :oD S výsledkem se radši nebudu chlubit, abych tu nebyla za matku - sociální případ :o)

Děti jsou individuality, znám dvouleté, které nemluví, znám je i teď jako o rok starší, kdy tu pusu nezavřou :o) Moje starší zas odmítá být za cvičenou opičku, takže NIKDY neukazovala, jak je velká, nedělala paci-paci, neříká básničky ani nezpívá písničky, u doktory má v papírech taky pár nepravdivých údajů - např. na tříletý prohlídce nedokázala jmenovat ani jednu barvu... Hmmm, ne že by TOHLE VŠECHNO neuměla. Umí. Když v jednom pokoji pracuju na počítači, tak slyším, jak si ona ve druhém zpívá a žasnu, kolik umí básniček. Taky cestou z prohlídky, mi povídala - podívej, červená tramvajka... hele, malý hnědý pejsek... medvídek má modrou čepičku... Hmmm, u mladší jsem zas pro změnu na roční prohlídce hlásila asi deset slov, která používá... no, za ten čtvrtrok se nám to smrsklo na hopla, houpy a mňam. Proč by měla mluvit, když já ji rozumím i bez slov a ségra si zas hraje, že i ona je miminko a s oblibou přistupuje na její slovník-neslovník-skřekovník :o)

Navíc abych se vrátila k článku (nemyslím tím jenom zrovna tento) - mám pocit, že i Jana je "svá", tak proč bychom měli nutně přdpokládat, že její děti budou "tabulkové"? :o)

S.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.