Zdravím budoucí maminky! 12.4.08 jsem rodila v Karlovarské porodnici a přestože byla sobota, byla jsem tam od deváté hodiny večerní(Laura se narodila ve 2h ráno), sestry byly jen tři, dva doktoři a rodiček osm nemohu si stěžovat na přístup nikoho z personálu. Měla jsem rodit normálně. Musela jsem ležet, protože dcera se moc vrěla tak jsme byly sledováni na monitoru, pravidelně nás sestry chodily kontrolovat, nikdy nezapoměly říct jak skvěle to zvládám, několikrát přišla i doktorka aby mě vyšetřila. Přestala jsem se otvírat a nepomohla ani kapačka. Nakonec se malá otočila tak špatně že už jsem normálně rodit nemohla. Dali mi kapačku a řekli že půjdu na císaře. Všichni po celou dobu byli skvělí i když jsem to nezvládala až tak bravurně jak mi všichni říkali. Všem patří velký dík. Nikdy nebudu na porod vzpomínat jako na něco ošklivého. Jo trochu to bolí ale když máte okolo sebe lidi kteří vás podpoří tak vám to nepřijde. Nemluvě o tom když uvidíte to své robátko! A co se týče sester na poporodnim tak ty jsou taky skvělý. I sestry na děti. Pani dr.Zajdová je jen pro silnější povahy mě taky rozbrečela ale je to jediný mínus který se dá přežít. A taky můžete mít štěstí a nepotkat jí. Jinak chodí moc pěkný mladý dr. který je příjemný k dětem i maminkám!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.