| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá Petro,a z jakého důvodu s ním chceš mít děti ? Proč jsi s ním ? Když už teď je z tvého dopisu i tobě jasné, že tě bere jako součást nábytku ? Co budeš dělat, až se bude chovat stejně k tvým , tak chtěným dětem ? Budeš s nimi doma sama, a ještě budou sami bez táty tvé děti ? A ty se na to budeš muset dívat, a ještě ti bude líto, že se k nim chová chladně.
Vím, chceš a umíš rozdávat lásku a něhu, nejde docela jistě jen o počet orgasmů do týdne . Ale mám smutný pocit, že tvou , možná trochu drsně podávanou otevřenou náruč tvůj manžel nechce. Nepřipadá mu v jegho životě důležitá. Nic v životě se nedá domluvit, když druhá polovička kývne jen proto, aby už se mohlo jít spát. Já jsem skončila u milence, a nebýt doma děti / otřepaná fráze, že ? / tak jsem dávno utekla.Můj jediný muž, a nemyslím tím manžela, si mě chce vzít, a já ten průšvih už řeším dva roky. Zatím marně.Ráno se rozvádím, odpoledne to těm dětem přece nemůžu udělat, večer si říkaám, co řekne maminka, pak jsem pevně rozhodnutá být šťastná a tak v tom lítám. Mám muže hodného,ale po dvanácti letech manželství po mě vůbec nic nepožaduje.A nechce být vyrušován a obtěěžován nějykými problémy. A to tak , že jsem pro něj nepochopitelná bytost , zmítaná city, kterým nerozumí, a nemíní jim vyhovět. Léta jsem zkoušela domluvy a i výhrůžky , kompromisy a erotické pádlo. Myslím si teď, že můj muž, sice skvělý, opravdu nemá schopnost se se mnou domluvit. Chápej, on mě sice poslouchá, chvílemi i pozorně, leč nerozumí. A pokud máš teď pocit, že oblast pro tebe důležitá neklape, bude opravdu hůř a to drasticky hůř.A skončíš buď s dvěma dětma, co tátu vidí na neděli ob čtrnáct dní, nebo milenci v náručí. zaplať pánbůh za mého milého, jinak jsem to opravdu nevydržela. Všichni, co se na naši "skvěle fungující a vzornou " rodinu dívají, tvrdí, že žasli,že jsem to neudělala už dávno. Nechci vás nijak plašit,ani moc radit. ale zkuste si dojít popovídat k nějakému psychologovi. Ale rozhodnutí je stejně bohužel na tobě.
Jedna věta moudrého pána : někdy se sejdou dva skvělí lidé, co se k sobě vůbec nehodí. Většinou jen jeden z nich je ten moudřejší, a pozná to. Když mají oba štěstí, zjistí to včas.Držím palce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.